Poslanstvo podjetja PCBontime d.o.o. je ponuditi kupcu celoten produkt izdelave elektronike na enem mestu.

Razvoj elektronike, dizajniranje plošč tiskanega vezja, dobava plošč tiskanega vezja, organizacija opremljanja plošč tiskanega vezja, programiranje, testiranje in pa sama vgradnja elektronike v končni izdelek. Kupcu ponujamo organizacijo izdelave elektronike na enem mestu, s tem pa prihranke na strani logistike in na strani celotne storitve, saj je izdelava na enem mestu nedvomno cenejša.

Vizitka

KONTAKTNI PODATKI

  • PCBontime d.o.o., Dovce 13B, 1381 Rakek
  • 051 210 980
  • info@PCBontime.eu

POSLOVNI PODATKI

IBAN: SI56 0311 5100 0379 668

SWIFT: SKBASI2X

ID ZA DDV: SI68935463

OSEBNI STIKI

  • +386 51 210 980 Sašo Doles, logistika
  • +386 51 210 990 Marjan Zidar, direktor in vodja prodaje

Cilji podjetja

zaposleni

znanje je prednost

Politika podjetja PCBontime d.o.o. na področju zaposlovanja je jasno začrtana. Podjetje zaposluje samo najboljše strokovnjake s področja plošč tiskanega vezja in opremljanja elektronike. Zaposleni so maksimalno fleksibilni in prilagodljivi potrebam kupcev, s tem pa striktno zasledujejo osnovne cilje podjetja.

Med zaposlenimi tako najdemo univerzitetno izobražene prodajalce z več kot 10-letnimi izkušnjami s področja prodaje plošč tiskanega vezja in opremljanja elektronike. Tudi tehnologi so zelo izkušeni, saj imajo več ko 15-letne izkušnje s področja proizvodnje tiskanega vezja in elektronike ter več kot 10- letne izkušnje v tehnološki obdelavi podatkov, potrebnih za izdelavo plošč tiskanega vezja in

elektronike. Bistvena prednost zaposlenih je praktična usposobljenost, saj so vsi svojo poklicno pot začeli v proizvodnji plošč tiskanega vezja in v proizvodnji opremljanja plošč tiskanega vezja ter s časoma z dokazovanjem in napredovanjem dosegli nivo visoko usposobljenih tehnologov, ki so sposobni kupcem svetovati – tako o tehnoloških rešitvah, kot tudi o praktični uporabnosti določenih tehničnih ukrepov.

Kupcu lahko na enem mestu ponudimo celotno svetovalno, tehnično, proizvodno in logistično storitev. Zaposleni so steber podjetja, skladno s tem pa je vodena tudi politika podjetja glede upravljanja s človeškimi viri.